Loading...
Sosyal Medya Hesap Yönetimi
14Mart2021
Sosyal Medya Hesap Yönetimi

Güçlü "Sosyal Medya Hesap Yönetimi" Ankara ekibimizle birlikte, tam olarak ihtiyacınız olan planlamayı yapıyor ve markanızı görünür kılıyoruz. Markanızı benzerlerinden ayıracak noktaları hedefleyerek sizin için en iyi stratejiyi belirliyor ve bu plan doğrultusunda belirlediğimiz hedef kitleye ulaşmanızı sağlıyoruz. Sosyal medya iletişimini sürdürürken düzenli aralıklarla sosyal medya raporları çıkararak stratejimizi güncelliyor ve en başarılı sonuca ulaşmanız için çalışıyoruz. Sektörde birçok markaya sosyal medya yönetimi hizmeti vererek değer katmış ve yükselmesine katkıda bulunmuş profesyonel ekibimizle, dijital dünyada olmak istediğiniz yeri sıkı bir çalışma ile elde edebilirsiniz.

Sosyal medya yönetimi ile markanızı öne çıkarın

Dünyanın her yanından insanların, saniyeler içerisinde iletişim kurmasına aracılık eden sosyal medya, müşterilerine ulaşmak için tüm büyük markaların kullandığı bir iletişim yoludur. Etkili bir sosyal medya yönetimi ile dijital dünyada markanızın bilinirliğini artırmak, potansiyel müşterilerinize ulaşmak ve oluşturduğunuz orjinal içerik ile kendi kitlenizi yaratmanız mümkündür.

Bir markanın, aktif bir sosyal medya yönetimi kampanyası ile ürettiği güncel içerikler ve müşteri ile olan sürekli diyalogları sayesinde müşterilerin marka ile kurduğu bağ güçlenir, marka müşterilerin güvenini kazanabilir ve bu da beraberinde daha çok potansiyel müşteriye ulaşma olasılığı sağlar.

Sosyal Medya Yönetiminin Önemi

Şimdi aktaracağımız bilgiler, sosyal medya yönetimi ile kitlenize ulaşmanın ne kadar önemli bir pazarlama yöntemi olduğunu anlamamıza yardımcı olacaktır.

Profesyonel sosyal medya yönetimi sayesinde web sitelerinin trafiği %91 artabiliyor ve daha ilgili bir hedef kitleye ulaşma ihtimali %71 artıyor.

Sosyal medya ve bloglar, Türkiye’de aktif internet kullanıcılarının yaklaşık %63’sine ulaşıyor. (51 milyona yakın)

Çevrimiçi tüketicilerin %43’ü sosyal medya hayranları veya takipçilerinden oluşuyor.

Facebook kullanıcılarının %20’si reklamlardan ve orada gördükleri yorumlardan dolayı bir şey satın alıyor.

Twitter kullanıcılarının %67’sinin, takip ettikleri markaları satın alma olasılığı daha yüksek oluyor.

B2B işletmeleri LinkedIn kullanarak, müşteri ediniminde %61 başarı oranı ile karşılaşıyor.