Loading...
Kurumsal Kimlik Tasarımı
12Mart2021
Kurumsal Kimlik Tasarımı

Kurumsal Kimlik Tasarımı

Ankara'da Kurumsal Kimlik Tasarımı Yapan bir dijital reklam ajansıyız. kurumsal kimlik, firmanın şirket içinde ya da şirket dışında duruşunu temsil eden ve müşterilerin bir bakışta firmayı tanımasını sağlamak için yapılan çalışmaların bütünüdür. Kurumsal kimlik aynı zamanda firmanın profesyonel görünmesini sağladığı için müşterilere daha güvenilir bir izlenim bırakır. Bu çalışmaların en temeli kurum ismi ve amblemden oluşan logodur.

Bunun dışında kalan bütün görsel iletişim malzemeleri logo tasarımı baz alınarak şekillenir. Kurumsal kimlik hem B2B pazarlama hem de B2C pazarlama alanında firmayı görünür kılarak müşteriler arasındaki bilinirliğini arttırdığı için de oldukça önemlidir. En temel reklam çalışması olduğundan kurumsal kimliği olmayan bir firma için tanınmak ve büyümek neredeyse imkansızdır. Oysa iyi tasarlanmış bir kurumsal kimlik müşterilerin gözünde firmaya itibar kazandıracağı için her zaman akılda kalıcı olup pazarlama faaliyetlerini arttıracaktır.

Kurumsal kimlik çalışmaları arasında logodan ofis dizaynına, çalışanların kıyafetlerinden araç üstü giydirmeye, antetli kağıttan tabelaya, web sitesinden ambalaj dizaynına kadar her bir çalışmanın ne ölçüde, nasıl kullanılacağı belirlenmiştir. “Kurumsal Kimlik Tasarımı Ankara” araması yapan firma ve kurumlar doğru adrestesiniz.