Loading...
Kurumsal Kimlik Tasarımı
12Mart2021
Kurumsal Kimlik Tasarımı
Kurumsal kimlik, kurumun tarihsel, coğrafik, yönetimsel bütün süreçlerini kapsayan ve markayla hedef kitlesi arasında bir bağ oluşmasını sağlayan önemli bir çalışmadır. Kurumsal kimlik projesi, uzman kişiler tarafından yapılan araştırma ve analiz süreçleri sonunda tamamlanır. Kurumsal kimlik ajansı, kurumsal kimliğin uzun süre kullanılan, marka için değer yaratan ve halkla ilişkiler sürecinde etkin bir çalışma olduğunun bilincindedir.

Kurumsal olmak, şirketlerin var olduğu her alanda tek bir yüze sahip olarak bilinirliklerini artırmaları ve marka itibarını güçlendirmeleri anlamına gelir. Bu noktaların farkında olan şirketler, kurumsal kimlik çalışmasının logonun çeşitli materyallerde kullanılmasından çok daha kapsamlı ve profesyonel bir bakış açısıyla yapılması gerektiğinin farkındadırlar. Büyük markaların yarattığı ve markanın imzası niteliğinde olan kurumsal imajın altında, bir Kurumsal Kimlik Ajansı tarafından yapılmış detaylı çalışmalar vardır.

Markanız hakkında net bir mesaj vermek, farkındalık yaratmak, itibar yönetimi yaparak marka değeri oluşturmak istiyorsanız kurumsallığın gücünü ciddiye alan, uzman bir kurumsal kimlik ajansı ile çalışmanız gereklidir.